Automaat

Rijles automaat

€999

Pakket g

  • 20 lessen
  • 1e Praktijkexamen

Losse lessen kosten €44,-.

De auto's

Bij Autorijschool AQUA, de rijschool van Dordrecht en omgeving, krijg je les in een vaste, goed onderhouden auto. Onze auto’s zijn door het CBR goedgekeurd voor het geven van autorijlessen en het verrichten van praktijkexamens en tussentijdsetoetsen. Dus als jij op zoek bent naar rijles automaat en je houdt van zekerheid, dan is AQUA de juiste keuze.

Passend plan

Samen met je rij instructeur stel je een passend lesplan op. In de proefles, of in de eerste rijles automaat kijkt de instructeur scherp naar jouw huidige niveau. Hij zal uitleggen wat hij verwacht dat jij nodig hebt, waarna je een lesplan op maat hebt. Op deze manier sluiten de lessen feilloos aan op jouw behoeften.

Spoedcursus

Uiteraard is het ook mogelijk om een spoedcursus te volgen bij de rijschool van Dordrecht. Hiervoor kun je contact opnemen met ons, waarna we in samenspraak meerdere lessen vooruit kunnen plannen in een kort tijdsbestek. Allemaal afgestemd op jouw wensen!

Opfriscursus

Misschien heb je je rijbewijs al, en wil je om welke reden dan ook je kennis en vaardigheden opfrissen. Ook dit is mogelijk bij Autorijschool AQUA, de rijschool van Dordrecht en omgeving. Uiteraard staan ook hier jouw wensen centraal. Misschien voel je je niet zeker genoeg achter het stuur, of heb je het idee dat je gedrag op de weg nog beter kan. Of misschien heb je door omstandigheden al langere tijd geen auto meer gereden en zou je het toch weer graag willen.

CONTACTGEGEVENS

Arentsburg 31
3328TA Dordrecht
0641523654
info@autorijschoolaqua.nl

CBR: 2428H8ING: 2033674
IBAN: NL35INGB0002033674

BTWNR: NL129612820B01
KVK: 34214503